missie & visie

missie

Onze missie is het maken van een kwalitatief goede matches tussen ondernemers en werkzoekenden. De kernwaarden betrouwbaar, flexibel en oplossingsgericht zijn de bouwstenen van onze dienstverlening en alle producten die hier uit voort vloeien.

Jarenlange ervaring, sociale bewogenheid en kennis van zaken zorgt ervoor dat Alert HR Solutions garant staat voor een efficiënte en verantwoorde afstemming van de HR- belangen binnen uw organisatie.

Door een nauwe samenwerking met publieke partijen en ondernemers , zijn wij in staat mensen duurzaam te laten in –door en uitstromen op de arbeidsmarkt. Onze optimale samenwerking tussen uitzenden en reintegratie zorgt ervoor dat wij u het ultieme HR –totaalconcept kunnen aanbieden.

Visie

Als organisatie voelen wij ons verantwoordelijk voor onze werknemers. We houden van korte lijnen en snelle besluitvorming, oftewel de no-nonsense mentaliteit. Dit kenmerkt zich door de professionele werksfeer binnen de organisatie, teamwork staat centraal bij ons. Zowel bij uitzenden als bij mobiliteit staat kwaliteit en innovatie voorop.

We onderscheiden ons door commitment uit te spreken en altijd op een flexibele en oplossingsgerichte manier te werken. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van de actuele situatie op de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen wij u een snelle en dynamische manier van werken garanderen. Wij blijven pionieren in het zoeken naar creatieve oplossingen om te anticiperen op de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt. Door onze gespecialiseerde professionals hebben wij kennis van verschillende branches. Ook kunnen wij ook adequaat inspelen op behoeftes, die expliciet op uw organisatie van toepassing zijn.