Werken bij Alert


Als collega van Alert kun jij verandering teweeg brengen, in jouw eigen carrière, maar ook in de carrière van een ander. Juist in de huidige arbeidsmarkt maak jij het verschil voor je opdrachtgevers en collega's. Jij kunt impact maken!

Solliciteer met je CV en motivatiebrief op een vacature door een e-mail te sturen naar Carla Habets. Voor vragen kun je contact met Carla opnemen via 06-55378451.
 

 


Interne adviseur

 

Alert HR Solutions is op zoek naar een interne adviseur met een sterke persoonlijkheid en een proactief karakter. Als interne adviseur heb je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden. Je adviseert het management en medewerkers op het gebied van wet- en regelgeving en naleving van de CAO, coördinatie en onderhoud van diverse kwaliteitssystemen en de uitvoering van zowel interne als externe audits. De ideale kandidaat kan zowel intern als extern het overzicht behouden, is in staat de interne werkprocessen aan te scherpen op kwaliteit en de nieuwe wet- en regelgeving die van invloed zijn op onze dienstverlening of die van onze klanten om te zetten in concrete actieplannen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief sterk is, ervaring heeft met adviseren, kwaliteitsgericht werkt, nauwkeurig is en met een commercieel perspectief. 

Functie-eisen:

- Je beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting Management, Economie, Rechten of soortgelijk;
- Ervaring in de uitzendbranche is een pré;
- Je bent nauwkeurig en proactief;
- Je beschikt over aantoonbare adviesvaardigheden; 
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een praktische instelling en bent een echte teamspeler;
- Je bent sterk in het coördineren van zeer uiteenlopende taken en weet daarin de juiste prioriteiten te stellen;
- Je beschikt over zowel een goede mondelinge als schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Je hebt kennis van Microsoft Office pakketten; 
- Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar (bij voorkeur maandag en vrijdag aanwezig).

Onze organisatie zoekt naar talent dat met ons mee kan groeien. Binnen ons bedrijf moet je jezelf blijven ontwikkelen en is er ruimte voor initiatieven.
Fulltime werken heeft de voorkeur, maar parttime werken is mogelijk (minimaal 32 uur)

Voor vragen kunt u contact opnemen met Carla Habets, operationeel manager, via c.habets-vanalst@alerthr.com of telefonisch via        06-55378451. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. 

Sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en curriculum vitae kunnen eveneens verstuurd worden naar c.habets-vanalst@alerthr.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.