Werken bij Alert

 

JUNIOR INTERCEDENT(E) HEERLEN (FULLTIME)

Als junior intercedent bij Alert HR Solutions kun jij verandering teweeg brengen, in jouw eigen carrière maar ook die van een ander. Juist in de huidige arbeidsmarkt maak jij het verschil voor je opdrachtgevers en kandidaten. Jij kunt impact maken! 

Bij Alert HR Solutions telt de persoon achter het CV. Voor onze werving en selectie maken wij gebruik van een digitaal systeem, echter plannen wij altijd een persoonlijke intake met kandidaten in. Op deze manier realiseren wij een zo goed mogelijke match tussen onze kandidaten en opdrachtgevers, niet alleen op basis van functie-eisen en opleidingseisen maar ook zeker op basis van interesses en persoonlijke voorkeuren.

Hoe ziet jouw werkdag als junior intercedent eruit? Jouw werkzaamheden bestaan uit het matchen van vraag en aanbod. Dit doe je door actief op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor de openstaande functies of door op zoek te gaan naar de geschikte baan voor een kandidaat. Naast de werving van de perfecte kandidaat handel je alle bijkomende administratieve handelingen met grote zorgvuldigheid af. 

Functie-eisen:

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;  
- Je bent administratief zeer sterk;
- Je bent fulltime beschikbaar vanaf september;
- Je bent oplossingsgericht en daadkrachtig;
- Je hebt passie en lef.

We bieden je een leuke afwisselende baan in een dynamisch team. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en te blijven groeien. Bij Alert werk je met een enthousiast team van collega’s aan de binding met je kandidaten en opdrachtgevers. We zijn volop in ontwikkeling en vol ambities. De standplaats van deze functie is in Heerlen. 

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als fulltime junior intercedent voor onze vestiging in Heerlen? Mail dan je CV met bijbehorende motivatiebrief naar c.olijve@alerthr.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Cindy Olijve via c.olijve@alerthr.com of 045-5718840.

 


Interne adviseur

 

Alert HR Solutions is op zoek naar een interne adviseur met een sterke persoonlijkheid en een proactief karakter. Als interne adviseur heb je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden. Je adviseert het management en medewerkers op het gebied van wet- en regelgeving en naleving van de CAO, coördinatie en onderhoud van diverse kwaliteitssystemen en de uitvoering van zowel interne als externe audits. De ideale kandidaat kan zowel intern als extern het overzicht behouden, is in staat de interne werkprocessen aan te scherpen op kwaliteit en de nieuwe wet- en regelgeving die van invloed zijn op onze dienstverlening of die van onze klanten om te zetten in concrete actieplannen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief sterk is, ervaring heeft met adviseren, kwaliteitsgericht werkt, nauwkeurig is en met een commercieel perspectief. 

Functie-eisen:

- Je beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting Management, Economie, Rechten of soortgelijk;
- Ervaring in de uitzendbranche is een pré;
- Je bent nauwkeurig en proactief;
- Je beschikt over aantoonbare adviesvaardigheden; 
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een praktische instelling en bent een echte teamspeler;
- Je bent sterk in het coördineren van zeer uiteenlopende taken en weet daarin de juiste prioriteiten te stellen;
- Je beschikt over zowel een goede mondelinge als schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Je hebt kennis van Microsoft Office pakketten; 
- Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar (bij voorkeur maandag en vrijdag aanwezig).

Onze organisatie zoekt naar talent dat met ons mee kan groeien. Binnen ons bedrijf moet je jezelf blijven ontwikkelen en is er ruimte voor initiatieven.
Fulltime werken heeft de voorkeur, maar parttime werken is mogelijk (minimaal 32 uur)

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ruud Schepers, via r.schepers@alerthr.com. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. 

Sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en curriculum vitae kunnen eveneens verstuurd worden naar c.habets-vanalst@alerthr.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.