Werken bij Alert


Als collega van Alert kun jij verandering teweeg brengen, in jouw eigen carrière, maar ook in de carrière van een ander. Juist in de huidige arbeidsmarkt maak jij het verschil voor je opdrachtgevers en collega's. Jij kunt impact maken!

Solliciteer met je CV en motivatiebrief op een vacature door een e-mail te sturen naar Carla Habets. Voor vragen kun je contact met Carla opnemen via 06-55378451.
 

 


Medewerker Bedrijfsbureau - Sittard

(0,8 - 1 FTE)
 

In jouw functie als medewerker Bedrijfsbureau volg je de wet- en regelgeving en vertaal je deze door naar interne processen. Vanuit jouw expertise adviseer je het management en de directie. Je implementeert, bewaakt en houdt de controle over de interne processen en documenten, het discriminatiebeleid en alle processen omtrent Cao’s/ inlenersbeloningen, AVG en VCU. Je ondersteunt de financiële administratie en voert de interne audits uit.

Ben je gemotiveerd om in jouw werk het optimale resultaat te behalen en je dagelijks voor de volle honderd procent in te zetten?
Bij Alert werk je met een enthousiast team van collega’s vanuit verscheidene afdelingen, met hun eigen expertises. We zijn volop in ontwikkeling en vol ambities.

We bieden je een leuke afwisselende baan in een dynamische organisatie. Er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te blijven groeien.

Vraag jij je af of de rol van medewerker Bedrijfsbureau bij jou past? Reageer nu op deze mooie functie!
Reageren kan tot 11 juni, hierna sluit de vacature.

Functie eisen:
- Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur;
- Afgeronde HBO Management, Economie en Recht of soortelijke opleiding;
- Bij voorkeur ervaring in de uitzendbranche.


Intercedent(e) - Heerlen/Sittard/Maastricht

(1 FTE)

Bij Alert zijn we nieuwsgierig naar de persoon achter het CV. We maken onze selectie niet alleen door gebruik te maken van ons gedigitaliseerd systeem, maar we gaan ook met al onze kandidaten in gesprek.

Ben je gemotiveerd om in jouw werk het optimale resultaat te behalen en je dagelijks voor de volle honderd procent in te zetten?
Bij Alert werk je met een enthousiast team van collega’s aan de binding met je kandidaten en opdrachtgevers. Alert is een Business Partner voor alle personele vragen op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. We zijn volop in ontwikkeling en vol ambities.

We bieden je een leuke afwisselende baan in een dynamisch team.
Je krijgt de kans om mee te kijken in de keuken van vooraanstaande Limburgse bedrijven en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te blijven groeien.

Vraag jij je af of de rol van intercedent bij jou past? Ga voor de verandering en heb het lef om deuren te openen!

Reageren kan tot 11 juni, hierna sluit de vacature.

Functie eisen:
- HBO werk- en denkniveau;
- Fulltime beschikbaarheid;
- Je bent oplossingsgericht en daadkrachtig;
- Passie en lef.