Partner in Mobiliteit

Als werkgever krijgt u regelmatig te maken met het ziekteverzuim van medewerkers. De meeste medewerkers zijn gelukkig binnen enkele dagen of weken weer aanwezig, maar soms duurt een ziekteperiode langer. Wat gebeurt er dan?

Wij kunnen ons voorstellen dat dit zowel voor u als werkgever, en uw werknemer een moeilijke situatie is. Een partnerschap met Alert biedt de uitkomst in deze situatie. Naast het coachen en herplaatsen van medewerkers is Alert expert in Outplacement en Wet Verbetering Poortwachter. Daarnaast zijn we in het bezit van trainingen waarbij we u kunnen ondersteunen ter preventie van ziekteverzuim binnen uw organisatie.

Wellicht vraagt u zich af:
  • Hoe kunnen we de werknemer het beste begeleiden?
  • Met welke wetten en regels hebben we als werkgever te maken?
  • Waar kunnen we terecht voor professioneel onafhankelijk advies?
  • Hoe starten we een traject op?

Voor deze, en andere vragen op het gebied van Wet Verbetering Poortwachter kunt u altijd terecht bij Alert. Het tijdig inschakelen van onze expertise past binnen uw inspanningsverplichting, en kan sancties van het UWV voorkomen. 

Alert heeft alle disciplines in huis  werkt samen met gespecialiseerde arbeidsdeskundigen. Gedurende het gehele traject kunnen we indien nodig en gewenst een beroep doen op hun expertise.

Door deze persoonlijke totaal aanpak bent u verzekerd van een UWV proof Dossier en heeft uw medewerker alle tools in handen voor het vinden van een nieuwe passende baan bij een andere werkgever.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts.
 

Roland Hintzen

Mobiliteitscoach

r.hintzen@alerthr.com
046-8200992


 

Lester Wintjens

Senior Mobiliteitscoach
  
L.wintjens@alerthr.com
046-8200992