Alert als partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw HR vragen? Dan bent u bij Alert aan het goede adres.

Alert HR Solutions is hét bureau van HR specialisten, gericht op het beantwoorden van uw personele vraagstukken. Binnen onze organisatie werken we vanuit drie afdelingen:

  • Alert Uitzenden;
  • Alert Mobiliteit;
  • Alert International Recruitment.

Uniek aan onze service is onze deskundige en persoonlijke benadering. Zo managen we uw verwachtingen en bent u verzekerd van het resultaat dat u voor ogen hebt.

Uitzenden & Hospitality

Binnen Alert Uitzenden & Hospitality vallen de vraagstukken die u heeft over flexibel personeel. Binnen deze branche kunt u terecht voor personeel op basis van uitzenden en detachering.

Op basis van uw behoefte stemmen wij onze werkzaamheden af. Zoekt u nieuw personeel? Dan gaan wij voor u op zoek naar (flexibel) personeel. Op basis van uw wensen kan personeel direct bij u op contract, kunnen ze gedetacheerd worden via Alert of werken ze op flexibele basis voor uw bedrijf. 

Meer informatie over Uitzenden & Hospitality vindt u hier.

 

International Recruitment

Met onze Limburgse gastvrijheid en internationale ambitie, hebben we de afdeling International Recruitment opgezet. Met onze standplaats in Dubai, ver weg van onze andere Limburgse vestigingen, recruiten wij personeel over de hele wereld. 

Samenwerken met Alert International Recruitment betekent verder denken. Wij zoeken personeel dat past binnen uw functieprofiel en zoeken deze wereldwijd voor u. Zo weet u dat de kwaliteit van kandidaten gewaarborgd wordt en kunnen wij u ondersteunen met vragen over wetgeving en regels omtrent grensarbeiders.

Meer informatie over International Recruitment vindt u hier.

Mobiliteit

Re-integratie- oftewel mobiliteit is het geheel aan regelingen en tools die erop gericht zijn medewerkers in beweging te houden.

Zo helpen we u als werkgever én uw medewerker toe te werken naar een gezonde toekomst. Onze specialisten bezitten verscheidene expertises om u te ondersteunen bij veranderingen binnen de samenstelling van uw personele bezetting. Met trainingen kunnen we u ondersteunen om ziekteverzuim tegen te gaan en met op maat gemaakte trajecten ondersteunen we werkgever en werknemer bij het terugdringen van het ziekteverzuim.

Meer informatie over Mobiliteit en contact informatie van onze specialisten vindt u hier.