Alert Mobiliteit

Alert is een specialist op het gebied van personele vraagstukken. Wij staan voor begeleiding met 100% inzet-garantie. Dat betekent dat wij er alles aan doen om elk begeleidingstraject succesvol af te ronden. 

Samen met onze specialisten ga je aan de slag om een gezonde werkomgeving te creëren. In samenspraak met je huidige werkgever zullen we afstemmen welk traject geschikt is. Zo helpen we je binnen je huidige functie, maar ook met het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Een fris CV, trainingen om te onderzoeken wat je echt wil en hulp met het solliciteren. Zo helpen we jou met het aangaan van een nieuwe uitdaging.

Om te ontdekken wat onze andere afdelingen binnen Alert doen, ga je naar het Over ons onderdeel van de website.

Drie jaar geleden kwam Shirley wegens een burn-out bij Alert terecht. Haar job coach Lester hielp haar met een Spoor 2 traject op zoek te gaan naar een nieuwe werkplek. Shirley zag echter al snel dat Alert zelf een mooie start voor haar kon betekenen. Zo gezegd, zo gedaan. Shirley begon met de administratieve ondersteuning van het bedrijf. Alert zag meer in haar en al snel werd ze in dienst genomen. Nu leidt Shirley het Bedrijfsbureau binnen Alert. 

Meer weten over een Spoor 2 traject? Neem contact op met onze hoofdvestiging.