International Recruitment

Internationale ambities? Alert International Recruitment helpt je verder.

Ongelimiteerd door landsgrenzen zoeken wij de ideale werkplek over de hele wereld. Van het opstellen van jouw CV tot het ondersteunen bij de voorbereiding van telefoongesprekken zijn wij jouw partner en coach. We helpen jou ook met het settlen in een nieuwe omgeving door je te voorzien van informatie over de cultuur en de wet- en regelgeving. 

 

Job opportunities

Via de International Recruitment website en op onze eigen Facebookpagina vind je al onze recente vacatures. Je kunt bij ons vrijblijvend een profiel opstellen, zodat we jouw gegevens in onze database kunnen bewaren. Zo kunnen we jou contacteren wanneer zich een nieuwe mogelijkheid voor jou voordoet. 

Career development

Een doorgaand proces van leren, werken en het zetten van de volgende stap. Je carrière heb je in eigen handen. Waar wij je bij helpen is hoe je ontdekt waar jij over een paar jaar wil staan en hoe je daar kunt komen. Zo gaan we samen een duidelijk carrièrepad opstellen , van CV opstellen tot het inrichten van je LinkedIn account tot het ontdekken waar jouw passie ligt en het coaching van jouw presentatievaardigheden voor sollicitatiegesprekken.

  • slide
  • slide
  • slide

Consultancy

Werken in het buitenland is een grote stap die je niet alleen hoeft te zetten. Met Alert Consultancy voorzien we jou namelijk van de informatie die je nodig hebt over het werken en leven in de UAE en het Midden-Oosten. Daarbij kunnen we je ook ondersteunen bij het aanvragen van een Medische licentie in de UAE en Qatar. 

Een nieuwe levensstijl

Werken in een ander land betekent een nieuwe manier van werken én een nieuwe manier van leven! Zo begeef jij je misschien met collega's tussen de menigte tijdens Diwali. Wij voorzien jou in alle kennis en hulp die nodig is voor huisvesting en voor het wennen aan een nieuw leven met een nieuwe cultuur.