Alert Loyalty program

Samen voor de winst! Help jij ons nieuwe kandidaten te werven? Dan hebben wij iets voor jou! Jij zorgt ervoor dat iemand voor ons komt werken en elk uur dat die persoon werkt, verdien jij een punt. Met je opgebouwde punten kun je shoppen in onze Alert store!


De prijzen! 


Hoe werkt het?

Zodra een kandidaat zich in komt schrijven en aangeeft dat die via jou bij Alert gekomen is, wordt deze aan jou gekoppeld in ons systeem. Dit dient een kandidaat te zijn die nog niet in onze database staat en die wij zelf ook nog niet benaderd hebben! 

Elk uur dat deze kandidaat werkt, ontvang jij een punt. 

Ter voorbeeld:
Jij draagt Patrick en Lisa aan. Patrick werkt elke week structureel 32 uur gedurende 7 weken, terwijl Lisa in deze weken met wisselende diensten op een totaal van 100 uur uitkomt. 

Patrick: 7 x 32 uur = 224 punten
Lisa:          100 uur = 100 punten
_____________________________
Totaal                         324 punten

Op dat moment heb je 324 punten bij elkaar verzameld. Je zou alvast voor de earphones kunnen gaan, of voor een pakket in combinatie met de Google Chromecast. Of je spaart door voor die iPad! 


Voorwaarden

1) Actie loopt t/m 31 december 2019. Bij succes van de actie kan deze verlengd worden.
2) Aangedragen kandidaten dienen niet bij Alert ingeschreven te zijn.
3) Je dient zelf ingeschreven te zijn in ons systeem. Je hoeft niet werkzaam te zijn via ons, maar we dienen jouw gegevens wel te mogen bewaren in het systeem. 


Hoeveel punten heb ik verzameld?

Elke eerste vrijdag van de maand wordt de nieuwste lijst met punten uitgedraaid en verstuurd naar deelnemers aan het programma. Zodra jij aangemeld wordt voor het programma, wordt het e-mailadres van jou dat in ons systeem bekend is gebruikt om deze lijst naar toe te sturen. Uiteraard kun je jezelf altijd afmelden voor deze e-mails.