Alert Loyalty program

 

Wij willen samen met onze medewerkers voor de winst gaan. Wanneer jij ons helpt om nieuwe kandidaten te werven, staat hier iets van onze kant tegenover. Elk uur dat een medewerker die jij geworven hebt komt werken voor Alert, verdien jij een punt. Met de opgebouwde punten kun je een mooi cadeau uitzoeken in onze Alert store. Bekijk hieronder hoeveel punten je moet verdienen om in aanmerking te komen voor de prijzen.


De prijzen! 


Hoe werkt het?

Zodra een kandidaat zich in komt schrijven en aangeeft dat die via jou bij Alert gekomen is, wordt deze aan jou gekoppeld in ons systeem. Dit dient een kandidaat te zijn die nog niet in onze database staat en die wij zelf ook nog niet benaderd hebben! 

Elk uur dat deze kandidaat werkt, ontvang jij een punt. 

Ter voorbeeld:
Jij draagt Patrick en Lisa aan. Patrick werkt elke week structureel 32 uur gedurende 7 weken, terwijl Lisa in deze weken met wisselende diensten op een totaal van 100 uur uitkomt. 

Patrick: 7 x 32 uur = 224 punten
Lisa:          100 uur = 100 punten
_____________________________
Totaal                         324 punten

Op dat moment heb je 324 punten bij elkaar verzameld. Je zou alvast voor de earphones kunnen gaan, of voor een pakket in combinatie met de Google Chromecast. Je zou ook verder kunnen sparen voor de iPad...


Voorwaarden

 

1) Je kunt maximaal een jaar sparen voor dezelfde kandidaat die je hebt aangedragen. Binnen dit jaar of als het jaar verstreken is, kun je een cadeau uitzoeken uit de Alert store. 

2) Aangedragen kandidaten dienen niet bij Alert ingeschreven te zijn of in het verleden ingeschreven te zijn geweest;

3) Je dient zelf ingeschreven te zijn in ons systeem. Je hoeft niet werkzaam te zijn via ons, maar we dienen jouw gegevens wel te mogen bewaren in het systeem;
 
4) Wanneer je eenmaal een cadeau uitgekozen hebt uit de Alert store met de punten die je gespaard hebt, kun je vanaf dit moment niet meer voor deze personen doorsparen. Vanaf het moment dat de punten ingewisseld zijn, worden deze personen niet meer gezien als nieuwe medewerkers die door jou geworven zijn. Je kunt uiteraard wel andere mensen aandragen die voor Alert komen werken en op deze manier verder sparen.
 


Hoeveel punten heb ik verzameld?

In ons systeem wordt automatisch bijgehouden hoeveel punten je hebt verdiend op basis van het aantal personen die je hebt aangedragen om voor Alert te werken. Wanneer je benieuwd bent hoeveel punten je hebt verzameld, kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met een van onze vestigingen en zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.