WERKEN BIJ ALERT

Interne vacatures:

 

Intercedent(e)

Voor onze vestiging in Sittard is Alert HR Solutions op zoek naar een intercedent(e) die ons team komt versterken, op weg naar een succesvolle toekomst en uitbreiding van onze dienstverlening in de regio Limburg.

Als intercedent(e) voer jij de dagelijkse werkzaamheden op de vestiging uit en draag je bij aan een prettige, enthousiaste werksfeer en een goede samenwerking met de collega´s op de vestiging. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het voeren van intakegesprekken, het opstellen en plaatsen van vacatures, het matchen van kandidaat en opdrachtgever, het plegen van acquisitie (zowel telefonisch als door flitsbezoeken bij potentiële klanten), relatiebeheer van bestaande klanten en het verzorgen van de verloning van de uitzendkrachten. Dit alles gebeurt in onderlinge samenwerking met collega’s waarbij er dagelijks een verdeling van de werkzaamheden plaatsvindt.

Wij zoeken in onze nieuwe collega een kandidaat met HBO werk- en denkniveau die zich thuis voelt in een hectische werkomgeving met veel ad hoc werkzaamheden. Je bent in staat om na overleg met en middels sturing van de vestigingsmanager beslissingen te nemen, informatie te verstrekken aan zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers en zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren.

Je bent positief-kritisch, enthousiast, secuur, betrouwbaar en je bewaakt je eigen processen. Je wordt aangestuurd door de vestigingsmanager en met haar overleg je welke koers jullie binnen de vestiging gaan varen en hoe jij daaraan kunt bijdragen.

Aanvullende functie eisen:

• Je bent fulltime, 40 uur per week beschikbaar;

• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands

• Goede kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) en internet is een must.

Herken jij je in bovenstaande profiel en wil jij graag met ons een mooie toekomst tegemoet gaan? Stuur dan een uitgebreide motivatiebrief en uiteraard je cv naar b.faber@alerthr.com

contact

Hoofdkantoor
Parklaan 2A
6131 KG Sittard

T 046 - 82 00 992
E info@alerthrsolutions.nl

VOLG ONS: